Seier nummer ni!

Vi innkasserte seier nr. 9 på Nammo Stadion i kveld, Bærum scoret det første målet - men gutta snudde kampen etter en litt ruskete start, og utligningen kom ved Snorre Strand Nilsen på hodet etter halvtimen. Anton Henningsson scoret seiersmålet i det 54. spilleminutt.

Det satt ikke helt som det skulle hele vegen i kveld, men periodevis glimtet gutta til, og det var ikke noe å si på innsatsen. Det ble en litt amper kamp ute på banen, men dommeren klarte heldigvis å balansere avgjørelsene sine slik at det ikke utartet seg for mye. Raufossmålene kom begge på hodet, det første videreheader Snorre en fin heading fra Kevin inn i nettmaskene. Anton satte hodet til på et pent innlegg fra Mikkel Maigaard ti minutter etter pause.

Utover i andre omgang ble det mange gedigne sjanser, men ikke flere mål. Vi noterte oss en trippelsjanse rett før det 70. spilleminutt, og ikke minst kampen igjennom: mange drivende sterke gjennomløpinger fra Emile Dadjo. Mot slutten hadde også Ingo Kristjansson en flott mulighet som gikk i stanga. 

Bærum har et godt fotball-lag, og vi fikk ingenting gratis i denne kampen. Bæringene var hissige og på hele veien. Selv om vi nok burde fått noen flere mål, så vil vi karakterisere dette som en sterk seier. Nå er serien halvspilt, og vi er på på toppen av tabellen.

Nå venter Elverum i den 14. serierunden, på bortebane søndag 15 juli kl. 14.00 - og dermed en fin oppvarming vil VM-finalen kl. 17.00!

Heia Raufoss!

Kampfakta: Raufoss Fotball - Bærum SK 2-1 (1-1)

Scoringer: Bærum 17', Strand Nilsen 30', Henningsson 54'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Kevin Jablinski, Edvard Race, Snorre Strand Nilsen, Stian Simenstad, Martin Heiberg, Mikkel Maigaard, Mathias Belli, (Solo Owusu 70. min) Oskar Løken (Ingo Kristjansson 80.), Emile Dadjo, Anton Henningsson

Gule kort: Edvard Race, Martin Heiberg og Solo Owusu

Bærum fikk 5 gule kort

Annonse fra Obos-ligaen: