Seier i Valdres

Det var mange tunge bein i kveldens treningskamp - hos begge lag. Det ble likevel en nyttig gjennomkjøring i den fine Valdres Storhall, som Raufossgutta gikk seirende ut av.

Vi åpnet friskt med et par gode sjanser og får et mål anullert etter to minutter, men det er HamKam og vår venn Kristian Lønstad Onsrud som scorer først etter en fin overgang etter fire spilte minutter. Begge lag har fine tilløp i denne fasen, og noen brukbare overganger som avverges.

Etter ca. halvtimen smeller Gard Simenstad i vegen et skudd fra bortimot 30 meter og opp i motsatt kryss. En flott prestasjon av unge Simenstad, og demed 1-1.

Rino Lund Johnsen har en fin dobbelredning rett etterpå som fort kunne blitt mål for grønnbuksene. Det ble totalt sett en jevnspilt omgang og 1-1 til pause.

I andre omgang bytter HamKam hele laget, mens vi bytter inn åtte spillere i puljer utover. Vi har endel målsjanser, men det var som sagt litt tunge legger og lite eksplosivitet. Kristoffer Nessø nikker inn 2-1 etter et innlegg fra Snorre Strand Nilsen etter 75 minutter. Flere mål blir det ikke, og vi trygger inn seier'n.

Kudos til en gjeng supportere som hadde tatt turen til Leira på fredagskvelden!

Ole Kristian Lauvli ble pappa til en liten gutt i går og ble derfor innvilget permisjon til denne kampen. Vi gratulerer så mye til de nybakte foreldrene!

Kampfakta: Raufoss Fotball - HamKam 2-1 (1-1)

Scoringer: Kristian Lønstad Onsrud (4), Gard Simenstad (28) Kristoffer Nessø (75)

Laget fra start: Rino Lund Johnsen, Parfait Bizoza, Edvard Race, Marius Alm, Stian Simenstad, Solo Owusu, Matias Belli, Oskar Løken, Gard Simenstad, Ryan Doghman og Ikhsan Fandi.

Inn kom: Snorre Strand Nilsen, Amund Møllerhagen, Henrik Fløgum, Emile Dadjo, Lasse Berg Johnsen, Nicolai Fremstad, Martin Heiberg, Kristoffer Nessø.

Reservekeeper: David Synstelien (kom ikke inn)

Publisert: 24.01.2020
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Øystein Tommelstad