Storseier i første runde

Raufossgutta ledet 3 - 0 til pause, og kampen endte etterhvert i storseier 6 - 0. Skjetten ble statister i dette oppgjøret på Nammo Stadion i kveld, der våre ballsikre gutter hadde bukta og begge endene. Nå blir det spennende å se hvem vi får i 2. runde, det får vi vite i slutten av uka.

Kampen startet pent og rolig, og det tok 15 minutter før Anton Henningsson satte vårt første mål på en retur, etter at gutta hadde kjørt en fin overgang og sto i kø inne i feltet. Åtte minutter senere var det Mathias Belli som ladet kanonen, og forærte Raufoss-publikummet ei perlescoring på hel volley fra tjue meter! Mot slutten av omgangen setter Belli en ny ball bak Skjetten-keeperen, og vi kunne gå til pause med 3-0 ledelse.

I pausen byttet Christian Johnsen ut Anton Henningsson og Mikkel Maigaard, og inn kom Ryan Doghman og Solo Owusu -  Solo, som på sin tredje ballberøring dundret inn 4 - 0 fra ti meter. 5 - 0 kom etter corner, og Ryan Doghman trillet den i mål. Solo sto også for 6 - 0 på et nydelig, velplassert skudd fra venstresiden.