Scoringsfest mot Elverum

Damelaget ga seg ikke før de hadde puttet åtte baller bak målvakten til laget fra Hedmark. Sluttresultat solide 8-2.

Utklassingen til tross. Det var gjestene som scoret først i storhallen. Allerede etter to minutter kom den første scoringen. Det tok fem minutter før vi utlignet. Nora Bakke slo en god corner som Vilde Bokalrud omsatte i tellende resultat.
Oda Karoline Skogan puttet to før pause. Den første kom etter 23 minutter. Skogan omsatte en presis langpasning fra Maren Kraby Simenstad. Skogans andre fulltreffer kom like før pause og hjemmelaget kunne gå til hvilen med en fortjent 3-1 ledelse.

En skulle ikke være treg inn igjen i hallen etter pause for å få med seg alle scoringene denne søndagen. Det var ikke spilt et minutt en gang av den andre omgangen før hjemmelaget gikk opp til 4-1. Mia Schjerve Giæver scoret nærmest rett fra avspark. Fem minutter senere var Schjerve Giæver nest sist på Nora Bakkes 5-1 scoring. Elverums andre mål kom på straffe, men det ble bare et trøstemål. Raufoss fortsatte med full offensiv kraft.
Maren Kraby Simenstad brukte hodet fornuftig etter corner og sørget for 6-2. 7-2 kom på langskudd fra Maren Johansen før Nora Bakke avsluttet det hele i det 90. minutt med sin andre scoring til 8-2.

Raufoss - Elverum 8-2 (3-1)
Scoringer: 0-1 (2), 1-1 Vilde Bokalrud (7), 2-1 Oda Karoline Skogan (23), 3-1 Skogan (44), 4-1 Mia Schjerve Giæver (46), 5-1 Nora Bakke (50), 5-2 (str. 54), 6-2 Maren Kraby Simenstad (75), 7-2 Maren Johansen (89), 8-2 Bakke (90).
Raufoss: Solveig Engen (Heidi Snersrud fra 66. min.), Sigrid Strausheim Hoem, Maren Kraby Simenstad, Thea Heimdahl Dahlen, Johanne Bark Flaterud (Sofia Berntsen fra 46. min.), Mia Schjerve Giæver (Helene Nyhus fra 76. min.), Maren Johansen, Nora Dalby, Vilde Bokalrud, Nora Bakke, Oda Karoline Skogan (Sandra Øverstad fra 76. min.).