Sandefjord ble for sterke

Dagens møte med Sandefjord endte med tap, selv om vi matchet stjernegalleriet til hvalfangerne godt store deler av kampen. 0-1 til pause endte med 0-2 ved full tid.

Annonse:

Raufossgutta gikk respektløst ut fra startblokka, og hadde fine tendenser hele omgangen, vi ble straffa hardt på en overgang etter 26 minutter der Pontus Engblom løp inn 0-1. Sandefjord hadde de største sjansene, men "Ole i buret" var i det umulige hjørnet og ryddet opp.

Over i andreomgangen fortsatte Sandefjord trøkket, vi kom i ubalanse på ei kontring, og Edvard Race som siste mann taklet en Sandefjordspiller på full fart framover. Race måtte dermed i garderoben med direkte rødt kort. Det ble naturlig nok tøffere å stå i presset med ti mann - og etter 63 minutter er Engblom framme igjen og stupheader en ball i nettet, utagbart for Ole Kristian Lauvli.

Totalt sett var Sandefjord langt kvassere enn oss på offensiven, men Raufossgutta kjempet og sleit, og innsatsen var upåklagelig. Sandefjord rykka ned fra Eliteserien i fjor, og har et svært godt fotball-lag. Det må vi minne oss selv på.

Neste uke er det ny tøff bortematch, vi møter Start i Kristiansand.

Høydepunktene finer du her:


Kampfakta: Raufoss Fotball - Sandefjord Fotball 0-2 (0-1)

Scoringer: Pontus Engblom 26' 63' (Sandefjord)

Laget: Ole Kristian Lauvli, Snorre Strand Nilsen, Edvard Race, Marius Alm, Stian Simenstad, Martin Heiberg (54.Kristoffer Nessø), Mikkel Maigaard Jakobsen, Emile Dadjo, Ryan Doghman, Oskar Løken (54. Parfait Bizoza), Anton Henningsson (74. Ikhsan Fandi)

Gult kort til Emile Dadjo, rødt kort Edvard Race

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 07.04.2019
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset