Så syyyykt deilig

Seier på dødball med kun få minutter igjen i et tett og jevnt toppoppgjør. Bedre blir det ikke!!

Vi ledet 1-0, men Frigg fikk sin utligning. Da virket de fornøyde og hadde det ikke travelt.
Våre jenter derimot ville, men slet med å komme til sjanser.
Det var helt til vi fikk frispark fra 18 meter i det klokka bikket 87 minutter.

Maren Kraby Simenstad la ned ballen, tok litt fart og smalt til. Lærkula gikk rett i nettet bak en noe forfjamset Frigg-målvakt. Trener Ståle Bokalrud gikk bananas på benken og med Kraby Simenstad i spissen løp alle jentene for å juble sammen med hele Raufoss-benken. Dette var en lagseier!!
- Jeg er noen kilo lettere nå, sa vår nye målvakt Mari Kristin Baardvik. Hun fikk sin debut i Raufoss-målet etter ei trening og klarte seg bra.
- Jeg følte at utligningen var delvis min skyld da jeg rotet det litt til med en avklaring. Det var deilig da Maren satte inn 2-1.

Toppoppgjøret mellom Raufoss og Frigg var jevnt uten de helt store sjansene. Før pause skape Raufoss to og Frigg en skikkelig mulighet. Vi scoret på vår ene ved Oda Karoline Skogan. Frigg satte sin i tverrliggeren rett før pause.

Heller ikke etter hvilen skjedde all verden foran målene. Bortsett fra at Frigg utlignet. Og at vi nok en gang tok ledelsen og til slutt seieren. Det siste var definitivt det viktigste som skjedde i dag. For med seier 2-1 i toppoppgjøret er vi igjen i førersetet om en kvalifiseringsplass for opprykk til 1. divisjon. Det er fortsatt åtte kamper igjen, men nå kan ikke Frigg gå forbi oss skulle de vinne sin hengekamp.

Neste mulighet til tre poeng kommer søndag om ei drøy uke. Motstander da er Sarpsborg 08 på bortebane.

Fakta:
Raufoss - Frigg 2-1 (1-0)

Scoringer: 1-0 Oda Karoline Skogan (27), 1-1 Hanne Neby (51), 2-1 Maren Kraby Simenstad (87)
Gult kort: Mia Schjerve Giæver
Raufoss: Mari Baardvik, Anita Lindmoen, Maren Kraby Simenstad, Thea Dahlen, Karine Ørud, Mia Schjerve Giæver, Vilde Bokalrud (Maren Frenning Johansen fra 73. min.), Nora Dalby, Sigrid Straumsheim Hoem (Benedikte Sand Birkelund fra 80. min.), Oda Karoline Skogan, Kaja Bjørkvold (Ellen Gravdahl fra 69. min.).