Så nære...

Raufossgutta under ledelse av Christian Johnsen har ingenting å skamme seg over selv om de måtte gi fra seg kvalik-plassen til Notodden i kveld etter straffespark. Telemarkingene scoret på alle sine fem straffer, vi bomma på en. Sesongen har uansett utfallet i kveld vært strålende. Vi er stolte over det alle spillerne og trenerteamet vårt har vist i år!

Raufossgutta hadde ikke helt fru Fortuna med på laget i ettermiddag i kampen mot Notodden. Raufoss pressa fra start til slutt, gjennom ordinær tid og over i ekstraomgangene - men vårt eneste spillemål ble besørget i det 90. spilleminutt med en suser av et frispark fra kong Petter Senstad.  Det ville seg ikke for verken Emile Dadjo eller Anton Henningsson, som begge hadde mange sjanser og en solid porsjon uflaks foran kassa til Notodden. Vi fikk likevel se en gjeng som aldri ga opp og sto løpet ut. Ulidelig spennende ble det, og stor underholdning for publikum.

Notodden hadde relativt få sjanser i denne kampen, men scoret på straffe og tok vare på en god sjanse rett etter pause og omsatte den i scoring. Telemarkingene forsvarte seg meget godt, og trakk altså det lengste strået i straffekonken. Vi ønsker dem lykke til i matchene mot OBOS-motstand de neste to helgene.

Takk også til den store gjengen med supportere som tok turen til Notodden i kveld, minst 150 Raufossinger var på plass for å støtte gutta. 

Nå er det bare å glede seg til en ny sesong! Takk for i år!

Kampfakta: Notodden FK - Raufoss Fotball  2-1 (1-0)

Scoringer: Midtgarden 42' (straffe), Parkstad 53' Senstad 90' 

5-4 til Notodden etter straffesparkkonkurranse

Laget: Ole Kristian Lauvli, Kevin Jablinski, Marius Alm, Steffen Hjelmtvedt, Snorre Strand Nilsen, Håvard Nome (Martin Heiberg 71.), Kristian Lønstad Onsrud, Nicolai Fosso Fremstad (Petter Senstad 83.), Emile Dadjo, Ryan Doghman (Ole Thomas Skogli 112.), Anton Henningsson

Annonse fra Obos-ligaen: