RUV-prisen til Ole Kristian Lauvli

Raufossfotballens utflyttede venner (RUV) har bestemt seg for at den prestisjetunge RUV-prisen for 2019 går til vår keeperkjempe Ole Kristian Lauvli. Her flankert av tidligere prisvinner Rickard Claesson (RUV-prisen 2012) og Christian Johnsen (RUV-prisen 2018)

Årsmøtet i RUV skulle opprinnelig vært avholdt 24. mars i Oslo, men ettersom mange av RUV's medlemmer er i risikogruppa for koronasmitte med mange medlemmer 65+ alder, har de valgt å utsette årsmøtet. 

Likevel vil den flotte RUV-gjengen få delt nyheten om at RUV-prisen 2019 går til vår sympatiske kaptein. Prisen blir utdelt ved første passende anledning. 

Ole Kristian går i 2020 på sin sjuende sesong i gult og svart, han er 193 cm "hel ved", og har levert både på og utenfor banen fra dag en. Raufosskapteinen fyller 26 år i mai, og ble far for første gang til en gutt tidligere i vinter. Han er en omsorgsfull og ualminnelig stødig kar som også tar godt vare på sine lagkamerater, han har naturlig nok fått kallenavnet "pappa" i Raufossgarderoben.

Vi gratulerer Ole Kristian med den velfortjente utmerkelsen! 

Annonse fra Obos-ligaen: