Rotet bort poengene

Jentene gikk ut i hundre mot Stabæk 2 i kveld, og alt tydet på at de skulle få kampen inn i sitt spor. Men mot slutten av kampen glapp det, og fra 2-1 ledelse til pause - ble det et 2-4 tap på Nammo Stadion i kveld.

Det var høyt tempo på begge lagene innledningsvis, med flere store sjanser til begge lag de første tjue minuttene. Deretter dabbet det litt av en periode før vi fikk kampens første scoring ved Mia Schjerve Giæver etter strålende angrepsspill av Raufossjentene. Et par minutter senere utligner imidlertid Stabæk 2 til 1-1 på et skudd fra tilnærmet død vinkel.

Raufossjentene svarte umiddelbart med å rulle opp et par nydelige angrep, og på det andre forsøket, og etter et av mange herlige initiativ fra Sofia Berntsen, er Nora Bakke der hun skal være, og måker bal!en opp i nett-taket - og 2-1. Resultatet sto seg til pausen.

Raufossjentene startet andreomgangen med det samme høye presset, og fikk eventyrlige sjanser men maktet ikke å få satt ballen forbi Stabæks lille, men gode keeper. Ei Stabækjente måtte dessverre ut med en hode/nakkeskade etter ca 58. minutter, og det ble stopp i spillet i 7-8 minutter. Vi håper det går bra med spilleren, som fikk tilsyn raskt.

Etter dette mistet jentene noe av presset og dominansen, etterhvert fikk vi også en miss i bakoverspillet slik at Stabæk 2 snappet opp et tilbakespill, og utlignet i det 72. spilleminutt.

Siste halvdel av andre omgang ble rotete, jentene sløste med relativt store muligheter, og  klarte heller ikke å avverge Stabæk-kontring og dermed scoring i det 90. minutt - dommeren la til 8 minutter. Og godt inne på overtiden slipper Stabæk til på enda en kontring og fastsetter sluttresultatet til 2-4.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Stabæk 2  2-4 (2-1) Scoringer Raufoss : Mia Schjerve Giæver 32' Nora Bakke 37'

Laget: Solveig Engen, Maren Kraby Simenstad, Nora Dalby, Johanne Bark Flaterud, Carina Myrvang (Sigrid S.Hoem 90.), Maren Frenning Johansen (Pernille Strand 90.), Vilde Skattum Bokalrud, Fride Hoem (Mina Sørum 84.), Nora Bakke, Sofia Berntsen, Mia Schjerve Giæver (Helene Lium Nyhus 82.)

Publisert: 20.09.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/Foto: Marius Mykleset