Raufoss Fotball trenger flere mediafolk

Raufoss Fotball Media er ivrige etter å komme i gang med forberedelser til 2019-sesongen, og ønsker oss flere medhjelpere for å levere nyheter til alle som følger med oss i Raufoss Fotball. Erik Børresen og Marius Mykleset (bildet) har vært sentrale i Mediagruppa de siste årene, Erik gir seg nå i vår redaksjon.

Erik Børresen forlater oss nå foran 2019- sesongen etter åtte strålende år som skribent, redaktør noen år, redaktør for Raufossmagasinet, og som altmuligmann i vår redaksjon. Han har lagt ned et utrolig stort arbeid for Raufoss Fotball gjennom disse årene, og har tilført oss profesjonalitet og entusiasme på alle nivå. Vi har mye å takke Erik for i Raufoss Fotball, og han vil bli savnet både i redaksjonen og av våre lesere.

- - - 

Vi søker nå folk som ønsker å bruke av sin fritid til å være med å bygge vår mediaprofil på hjemmesiden og i sosiale medier. Er du en person som liker å formidle, og ønsker en arena å utfolde deg på, så kan kanskje Mediagruppa i Raufoss Fotball være noe for deg?

Arbeidet vi gjør er 100% frivillig og ubetalt dugnad, men kan være nyttig å ha med seg på CV'n, og dessuten er det veldig moro!

Vi trenger folk som er skriveføre, eller er gode på foto og video, eller som er kreative på instagram og snapchat. Fotballinteresse er en stor fordel, men ikke noe absolutt krav. Vi er en stor klubb som det skjer mye i, og det er mange ting å ta tak i.

Mediagruppa består i dag av Anne Thoresen som er leder/redaktør/skribent, Marius Mykleset (Foto/skribent), Cathrine Løkken Jensrud (PR/skribent), Kjersti Homb Jakobsen (Some/ skribent) og Øystein Tommelstad (Raufoss Fotball-tv).Tor Halvorsrud er også med i en litt annen rolle opp mot sponsormarkedet.

Høres dette interessant ut, vil vi gjerne høre fra deg: Ta kontakt på mail: media@raufossfotball.no eller til Anne på telefon: 47667509

Annonse fra Obos-ligaen: