Raufoss Fotball med eget keeperopplegg fra knøtt og opp

Keeperkompetansen i klubben har slått seg sammen i ei ressursgruppe som skal ta et skikkelig løft for alle klubbens keepere fra neste sesong.

Annonse:

Trond Børresen, Geir Kalsveen, Håvard Røisli, Ole Kristian Lauvli, Rino Lund Johnsen og Rickard Claesson har tatt grep om å koordinere utdanninga til keepere på alle nivåer i klubben. De tar sikte på å nå både de som har lyst til å prøve seg som keepere, og de som allerede er keepere.

Opplegget blir at alle spillere fra 6-10 år samles og har felles treningstid to ganger i uka. På en av disse øktene vil gutta fra ressursgruppa skille ut keepere og keeperemner til spesialtrening.

For gutter og jenter fra 11-14 år blir det laget et opplegg med egne keepertreningsøkter, i utgangspunktet en økt i uka.

For de eldre keeperne både på jente og guttesiden vil det være keepertrener på plass for å følge opp minimum en til to spesialøkter i løpet av treningsuka.

Vi håper at et slikt opplegg kan bidra til å motivere spillere til å ønske å bli keepere, og vi lover at de som allerede er etablert i "kassa" vil få verdifull coaching på høyt nivå!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 07.12.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset (arkiv)