Raufoss Fotball låner Sandefjord-stopper

Kevin Jablinski fra Sandefjord styrker herrelaget i høstsesongen.

Tre m21-årige Kevin Jablinski lånes ut fra Sandefjord til Raufoss Fotball ut sesongen 2017. Det ble klart denne uka. Jablinski ankommer Raufoss onsdag, og deltar på sin første trening med Christian Johnsens mannskap torsdag morgen.

På grunn av flere skader på defensive spillere denne sesongen, og at Eduardo Cruz forlot klubben tidligere i sommer, har det vært behov for en ny forsvarsspiller inn.

Det er klubben nå glade for å ha fått i stand.

Har ambisjoner

Jablinski har denne sesongen ikke klart å spille seg inn på A-laget i Sandefjord. Det har blitt seks B-kamper for forsvarsspilleren på vårparten.

Til RaufossFotball.no sier 21-åringen at han har klare ambisjoner.

- Det har vært interesse fra OBOS-ligaen, men jeg følte at Raufoss var en klubb som jeg kan ta ytterligere steg i. Jeg har spilt lite i Sandefjord denne våren grunnet stor konkurranse, så jeg føler at Raufoss er en plass jeg kan ha ro og fortsette å jobbe mot mine mål, sier Jablinski.

- Samtidig er Raufoss en klubb med ambisjoner, så vi matcher godt. Jeg er sikker på at det er en klubb jeg kan hjelpe, og at de kan hjelpe meg med at jeg sikter meg inn på første 11-eren i Sandefjord neste sesong.

Flere sesonger i Fram

Selv om det har blitt 4. divisjonsspill for Jablinski siste halve året, er en han rutinert spiller på høyere nivå - tross bare sine 21 år på baken.

Høstsesongen 2015 og hele sesongen 2016 spilte han i Fram Larvik, som i flere sesonger har vært et godt 2. divisjonslag. 

Før han reiste til Fram Larvik i 2015, har han vært innom klubber som Odd, Urædd, Herkules og Pors. Nå blir Raufoss Fotball neste stopp.

- Jeg gleder meg veldig og dette blir spennende, sier Jablinski.

Annonse fra Obos-ligaen: