Raufoss 2 vs Gjøvik-Lyn på mandagskvelden

På mandag den 14. august er det klart for returoppgjøret mellom Raufoss 2 og Gjøvik-Lyn i årets NorskTipping-liga, i 3.divisjon avdeling 2. Første kamp endte uavgjort 2-2 på Gjøvik Stadion i vår.

Annonse:

Våre rekrutter møter tøff motstand i år, og biter godt fra seg - selv om poengfangsten ikke gjenspeiler det. De fleste matchene i år har vært både velspilte og jevnspilte av våre A-reserver og gode juniorer. 3.divisjon er en viktig utviklingsarena for oss.

Petter Senstad (bildet) ble søndag snytt for sin 500. A-kamp ettersom han ikke spilte mot Brumunddal, men den kampen kommer nok snarlig for Raufosskjempen.

Mandag spiller han imidlertid for Raufoss 2 mot våre venner fra Gjøvik, sammen med resten av gutta som satt på benken, og de som ble byttet inn mot Brumunddal. Et unntak er Mathias Flo, som hadde med seg to gule kort fra 3.div-spill i Fjøra, pådro seg sitt tredje da han spilte i sin første kamp for Raufoss 2 mot Lyn forrige uke. Han må sone denne matchen. Assistenttrener Manu Hervas fyller ytterligere på med gode juniorspillere.

Det blir spennende å møte Gjøvik-Lyn igjen, og vi tipper også dette blir en jevn og tøff fotballkamp.

Møt opp på Nammo Stadion og få med deg en fotballgodbit på mandagskvelden, avspark kl. 19.30. Velkommen! 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 13.08.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset