Raufoss 2-tap mot solid serieleder

Et ungt og godt Stabæk 2 vant mandagskampen på stadion.

Stabæk 2 har sammen med Lyn vært solide denne sesongen. Før Stabæk-rekruttene kom til Raufoss mandag kveld, hadde de kun ett tap (Korsvoll) og seire så langt i år.

Og allerede fra start viste de at de kom til Toten for å hente en ny trepoenger. I løpet av første omgang nettet de tre mål, og vi hadde bare en redusering ved Ole Thomas Skogli. 3-1 sto det i favør gjestene til pause.

Over i andre omgang, kunne det se ut som om våre nest beste menn var på en annen kurs. Det tok tre minutter før Papa Sow scoret 2-3-målet. Gleden ble kortvarig. Stabæk 2 sikret seg tomålsledelse igjen bare minutter etterpå.

(Foto: Marius Mykleset)

Midt i den andre omgangen ble det dramatisk på stadion. Unge Henrik Fløgum gikk i bakken, og ble liggende etter en smell i nakken eller hodet. Han måtte hentes av ambulanse før kampen ble satt i gang igjen over 10 minutter senere.

Før Fløgum ble fraktet vekk, var han ved bevissthet og klarte å reise seg. Klubben sender den unge forsvarsspilleren de beste tanker og priser oss lykkelig over at han er i de beste hender.

Mot slutten av kampen, da det for lengst var klart at bortelaget kom til å ta alle poengene. Satt 2-5-scoringen i nettet bak Rino Lund Johnsen. Det ble da også sluttresultatet i mandagens 3. divisjonskamp.

Kampfakta

Raufoss 2 - Stabæk 2 2-5 (1-3)

Mål: 0-1 (6), 0-2 (18), 1-2 Ole Thomas Skogli (22), 1-3 (41), 2-3 Papa Sow (48), 2-4 (52), 2-5 (90).

Laget: Rino Lund Johnsen - Henrik Fløgum (Håvard Drager fra 67.), Eduardo Cruz, Manuel Hervas (Piyaphong Phraiwan fra 66.), Trym Slettaløkken Engen - Ole Thomas Skogli, Fredrik Bjørnerud, Martin Heiberg (Jørgen Ninive Pettersen fra 67.), Sander Harefallet, Per Kristian Jansen - Pap Sow.

Publisert: 26.06.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Erik Børresen, Foto: Marius Mykleset