Poengdeling på Melhus

Gutta spilte med lave skuldre mot Melhus, og etter en sjansefattig første omgang i Trøndelag - fikk vi mer fart og fire scoringer i andre. Matchen endte tilslutt 2-2.

Jørgen Pettersen satte 0-1 rett etter pause på en flott overgang, der flere var involvert og Andreas Østerud var nest sist på ballen. Raufoss 2 fikk opp farten og boosten etter scoringen, og ti minutter senere gjør Anton Henningsson en strålende prestasjon, rykker seg fri, jager fram og setter 0-2 på god gammeldags Anton-vis. Skuddet går knallhardt ned til side for keeper og i mål.

Melhus gir seg imidlertid ikke, og etter 72 minutter får de et indirekte frispark innenfor 16-meteren. Rino redder det første skuddet mesterlig, men returen er han sjanseløs på. Dermed 1-2. Bare fem minutter senere rager en Melhus-spiller høyest på en corner, og utligningen var dermed et faktum.

Begge lag både angriper og forsvarer seg godt i siste tredjedel av matchen, og det ender 2-2 på Gruva Stadion. Gode takter av Raufossgutta, som viser mye bra i ettermiddag, og har en meget god lagmoral! Neste lørdag venter Orkla hjemme på Nammo Stadion, det er fremdeles spenning i bunnstriden i 3. divisjon avdeling 5. I øyeblikket er vi på 11. plass, såvidt over streken foran KIL 2 med en kamp mindre spilt.

Kampfakta: Melhus - Raufoss 2 2-2 (0-0)

Scoringer: Pettersen 46', Henningsson 66', Melhus 72' 77'

Laget: Rino Lund Johnsen, Amund Møllerhagen, Simen Giæver, Ola Nerødegård, Tobias S. Andersen, Nicolai Fosso Fremstad, Jørgen Ninive Pettersen, Vaillance Nihorimbere, Andreas Østerud, Moa Al-Hamed (Sander Odenrud 78.), Anton Henningsson

Gult kort: Rino Lund Johnsen, Anton Henningsson

Publisert: 12.10.2019