Poengdeling i Sarpsborg

Mulighetene var der til begge lag, men ingen klarte å få ballen over streken. Dermed spilte vi 0-0 mot Sarpsborg for andre gang i år.

Også hjemmekampen mot Sarpsborg endte 0-0.

Den første tredjedelen av den første omgangen på Sarpsborg Stadion tilhørte hjemmelaget. Sarpsborg 08 hadde ballen og presset oss bakover, men de store sjansene uteble. Den siste halvtimen av omgangen var vår. Vi skapte to meget gode muligheter som burde resultert i mål. Dessverre klarte vi ikke å utnytte de sjansene vi fikk og uavgjort var alt i alt et greit pauseresultat.

Etter hvilen ble det mye Sarpsborg. De rullet opp flere gode angrep som resulterte i gode sjanser, men ingen av dem resulterte i mål.
Selma Panengstuen var tilbake i buret etter landslagsopphold og vartet opp med flere gode redninger som holdt oss inne i oppgjøret.
Vi skapte kun en skikkelig sjanse etter hvilen så litt flaks hadde vi som kunne forlate Sarpsborg Stadion med ett poeng i bagasjen.

Neste mulighet for tre poeng er søndag 15. september. Da møter vi Ottestad på Nammo Stadion.


Fakta:
Sarpsborg 08 - Raufoss 0-0
Raufoss:
Selma Panengstuen, Benedikte Sand Birkelund, Maren Kraby Simenstad, Thea Dahlen, Karine Ørud (Kaja Bjørkvold), Anita Lindmoen, Maren Frenning Johansen, Nora Dalby, Sigrid Straumsheim Hoem (Ellen Gravdahl), Oda Karoline Skogan, Mia Schjerve Giæver.

Annonse fra Obos-ligaen: