Parkerte Tiller

Med årets sterkeste startellever parkerte Raufoss 2 Tiller på Nammo Stadion i ettermiddag. 2-1 ledelse til pause, og seier 5-1 tilslutt.

Tiller kom fra seier i forrige runde mot serieleder Roseborg 2, og har et meget godt 3.divisjonslag. Men i dag møtte de overmakten i et forsterket Raufoss 2 som gikk ut i tøft press helt fra start. Parfait Bizoza satte 1-0 etter godt forarbeid av Adonis Sopa allerede etter sju minutter. Raufossgutta hadde det meste av spillet, men scoringene uteble utover i omgangen. Isteden fikk Tiller utligne rett etter halvtimen på en corner. Noen minutter senere sender Simenstad (en av dem...) et hardt og presist innspill mot mål, denne plukker Adonis Sopa mesterlig opp og ekspederer i mål. Og dermed 2-1 til pause.

Etter pause fortsetter gutta å male på. Parfait Bizoza er på ferde igjen i det 58. spilleminutt og fyrer av et knallhard skudd fra distanse som blåser forbi ørene til Tillers keeper, og 3-1. 4-1 er det Emil Breivik som putter på en hard markkryper etter 61 minutter, han hadde forøvrig flere meget gode skuddforsøk gjennom kampen. 5-1 kommer på overtid, Emil Breivik kommer fri inne i feltet, faller framover men klarer på herlig vis å legge igjen ballen til Nicolai Fremstad, som banker ballen i mål. Publikum fikk se mye god angrepsfotball, men også herlig defensiv jobbing av et forsterka Raufoss 2. Ole Kristian Lauvli ble ikke stilt på de helt store prøvene, men så ut til å være på god veg til å finne igjen formen etter skaden sin.

Med tre nye pinner i dag, er vi over streken igjen og opp på 10. plass på tabellen.