Han kan bli årets talent i 2. divisjon

Vår Oskar Johannes Løken er nominert til Årets talent i PostNord-ligaen av trenerne i divisjonen.

Annonse:

Oskar Johannes Løken kom til Raufoss i juli 2017. Siden da har han vokst seg til å bli en særdeles viktig 2. divisjonsspiller. Denne sesongen har han notert seg for et tosifret antall scoringer i 2. divisjon, og spilt seg til en fast plass i vårt opprykksjagende mannskap.

Det er ikke bare på Toten at kantspillerens prestasjoner har gledet. Det har det også blant trenere i hele divisjonen. Årets talent i PostNord-ligaen skal kåres 27. oktober - og Løken er en av de nominerte spillere.

– Det å være nominert er en anerkjennelse av at sesongen har vært ganske bra for min del - godt hjulpet av et godt lag, sier Løken til RaufossFotball.no.

Han motiveres av at trenerne i divisjonen har sett hans gode prestasjoner.

– Det gir ekstra motivasjon til å trene enda hardere for å ta ytterligere steg til neste år. Samtidig gir nominasjonen selvtillit inn mot de to siste serierundene, som er helt avgjørende for om vi får spille på et høyere nivå i seriesystemet neste sesong, sier Løken.

Førstkommende lørdag venter Fram Larvik på hjemmebane. Deretter spiller gutta den siste serierunden borte mot Bærum. Seier i begge kamper gir uansett direkte opprykk. To poeng skiller til Fredrikstad i skrivende stund.

De nominerte til Årets talent i PostNord-prisen er Oskar Johannes Løken (Raufoss), Sebastian Jarl (Kjelsås), Marcus Johansen Mehnert (Asker), Thomas Grevsnens Rekdal (Fredrikstad) og Sander Birhanu Ystanes (Bryne).

Spillerne skal være født 1997 eller yngre, og i tillegg til å utmerke seg med spesielt gode fotballferdigheter, ha et høyt utviklingspotensial og stå for gode holdninger (spillere fra andrelag er ikke med i kåringen).

Premien i kåringen er 20.000 kroner og en gavepremie til spilleren, samt 20.000 kroner til spillerens klubb.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 18.10.2018
Skrevet av: Erik Børresen, Foto: Marius Mykleset