O' herlige borteseier!

Vi hadde kampen i vår hule hånd med scoring av Ryan Doghman etter bare fem spilte minutter og ledelse til pause, men her skulle det bli mye dramatikk fram til 3-2 seier på Nordre Åsen! Ikhsan Fandi ble matchvinner med sin lekre scoring i siste ordinære spilleminutt!

Vi var i føringen med 1-0 til pause, og gutta var tøffest og mest aggressive i alle posisjoner. Snorre Strand Nilsen hadde et utrolig skudd i tverra og ned etter halvtimen, som hadde fortjent en bedre skjebne. Smellet hørtes angivelig helt nede på Carl Berner i følge Eurosports kommentator. Uansett hadde vi så definitivt kampen i vårt spor.

Andreomgangen fortsetter på sett og vis med samme Raufoss-trykk, men Skeid har fått opp intensiteten noen hakk. Etter 66 minutter idømmes de straffe av det litt rimeligere slaget - Tavakoli gjør ingen feil, og dermed er utligningen et faktum. Hjemmelaget går videre opp i ledelsen 2-1 etter 71. minutter da Mesut Can styrer en ball forbi Ole Kristian Lauvli etter en overgang.

På dette tidspunktet ser vi litt tamme ut noen minutter, men det skal ikke vare lenge:  Snorre Strand Nilsen lader kanonen i det 81. spilleminutt, dundrer avgårde en suser  opp i nettaket som ikke keeper Idar Nordby Lysgård har en sjans i havet til å ta, og dermed 2-2!

Ny energi og friske bein har kommet inn - og ingen ringere enn Ikhsan bin Ahmad Fandi legger seg ned, og får klokketreff med sitt perfekte saksespark! Dette et minutt før ordinær tid! Gutta ror forestillingen trygt i land, og slipper jubelen løs etter fire minutter overtid.

Det er så vakkert - vi elsker kokkosligaen i kveld - og vinner tilslutt 3-2.

Takk til alle fantastiske Raufoss-supportere, godt over 100 i tallet som tok turen til Nordre Åsen i kveld!

Nå venter mer moro utover i uka - stay tuned!