Nytt tap for Raufoss 2

Raufoss 2 gikk på sitt andre tap etter ferien mot Ranheim 2 hjemme på Nammo Stadion i kveld. Trønderne kunne reise hjem med tre pinner etter at de slo et litt tamt Raufosslag med 4-1.

Kveldens kamp starter med en kalddusj, ubesluttsomhet i forsvaret gir Ranheimscoring allerede etter snaue to minutter. Selv om trykket ikke er så aller værst, er det også fotrappe trønderne som øker ledelsen til 2-0 rundt halvtimen spilt. Gutta skrur seg aldri ordentlig på, og det blir for mye rykk og napp i vårt angrepsspill til å true Ranheim 2. som gikk til pause med 2-0.

Over i andre omgang fortsetter gutta å halte bakover, og slipper igjennom enda et mål tre minutter etter pause. De får heller ikke sving på sakene offensivt, og hadde problemer med både bevegelse og å finne hverandre ute på matta. Ranheim 2 får også straffe etter enda en dårlig avklaring i vårt eget felt, den setter de sikkert i mål bak Rino Lund Johnsen, og dermed 4-0 etter bare 55 spilte minutter.

Vår redusering kom etter at Martin Heiberg endelig fant hodet til Anton Henningsson, som nikket ballen i mål etter 87 minutter.

Vi hadde noen gode initiativer, men gnisten manglet i kveld.

Nå gjelder det å finne fram mer spilleglede og sprut framover, fortsetter vi å framstå slik som i dag kan det bli tøft å hente pinner utover høsten.

Kampfakta: Raufoss 2 - Ranheim 2 1-4 (0-2)

Scoringer: Ranheim 2', 33', 48', 55' Raufoss 2: Anton Henningsson 87'

Laget: Rino Lund Johnsen, Adonis Sopa, Edvard Race, Tobias S.Andersen (Nima Heirati), Henrik Fløgum, Vaillance Nihorimbere, Martin Heiberg, Tord S.Andersen (Jørgen N.Pettersen 62.), Gard Simenstad, Andreas Østerud (Sæha Heirati 62.), Anton Henningsson

Gule kort: Rino Lund Johnsen, Gard Simenstad, Edvard Race, Anton Henningsson

Publisert: 05.08.2019