Nytt billettsystem og flomlyskamp!

Det er duket for «lokaloppgjør» i Obosligaen mot HamKam førstkommende onsdag klokken 19.00. Det er første kampen der vi tenner vårt oppgraderte flomlysanlegg for fullt, samt at vårt nye billettsystem er i full drift.

Annonse:

Vi oppgraderer nå vårt billettsystem fordi det for oss som klubb medfører bedre kontroll, mindre administrasjon, samt enklere håndtering av bl.a frikort og klubbkort. I tillegg får vi muligheter til å nå våre medlemmer, supportere, partnere og andre rett på mobilen - samt at du kan stemme på dagens beste Raufoss-spiller.

Hvilke endringer blir det for deg som tilskuer? For det første vil alle som har lastet ned app`en eller kjøpt billetter på nett slippe kø på stadion ved billettluken.

Du vil selvsagt få kjøpt billetter på gamlemåten fortsatt, men da må man nok regne med å stå litt i kø.

Noen praktiske opplysninger:

Det er ikke nummererte plasser på Nammo stadion, men stadion er delt inn flere felter, bl.a for at det blir enklere opptelling av solgte billetter, samt tilfredstille NFF sine krav til egne felt for tilreisende supportere. Uansett så er det slik at du kan sette deg på det feltet du vil, selv om billetten er merket med felt, utenom de felt som er reservert for tilreisende supportere. Dette vil bli opplyst/merket  til hver enkelt kamp. Slik som i kampen mot HamKam nå på Onsdag er felt D-E-F forbeholdt tilreisende supportere.

Hvordan skaffer du deg appen?

Her kan du laste ned til  din iphone (ios) telefon

https://apps.apple.com/lu/app/raufoss-fotball/id1416646376?l=no

Har du android telefon så laster du den ned her:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphaentrance.rilfotball&hl=no

Vil du kjøpe billett på nett gjør du det her:

https://raufossfk.woow.no/#!/home

Hvordan bruke appen:

Last den ned og registrer deg i appen, gå så inn og trykk kjøp billett(velg felt og så type/antall billetter). Betaling skjer med vipps, og da vil billetten være tilgjengelig i app`en under mine kjøp.

Når du ankommer stadion skannes billettene ved inngang.

 

Hjemmesupportere:

FELT A-B er hovedtribunen mot badeland/Lønnberget (hjemmepunlikum)

FELT C er tribunen på nord siden av mediabygget(hjemmepublikum)

Bortesupportere:

FELT D-E-F er forbeholdt bortesupportere, men i enkelte kamper vil og felt D-E og være tilgjengelig for hjemmepublikum (disse feltene er sør for mediabygget)

NB: HamKam er tildelt FELT D-E-F i onsdagens kamp.

Oversiktsbilde Nammo Stadion 

 

Annonse fra Obos-ligaen: