Nye muligheter

På søndag gjester Ull/Kisa Nammo Stadion til den 18. serierunden i OBOS-ligaen. Vi kan forvente oss minst 90 minutter med beinhard kamp om poengene!

I forrige match mot Ull/Kisa på jessheim gikk vi på en smell det siste kvarteret etter rødt kort for Emile Dadjo. Vi tapte stort, etter at vi åpnet knallgodt og holdt 1-1 fram til 75 spilte minutter. Vi føler oss trygge på at Christian Johnsen og hans disipler har lært av den erfaringen og er 100% forberedt til søndagens returoppgjør.

Denne uka har Henrik Fløgum og Martin Heiberg gått på utlån til henholdsvis Gjøvik Lyn og Elverum. Vi har hatt noen prøvespillere den siste tiden, men i skrivende stund har vi ikke fått bekreftet noen nye inn, men det jobbes med saken.

Ull/Kisa på sin side har prestert noe ujevnt så langt denne sesongen, og er best på sin hjemmebane på Jessheim. De har de siste kampene møtt tøff motstand og har bare fått med seg et poeng på fire kamper. Romerikslaget har styrket seg i sommer med innleie av Vamouti Diomande og Alfred Scriven fra Mjøndalen, samt Sakarias Opsahl fra Vålerenga.

Vi ønsker oss mye folk i gult og svart på tribunene på søndag. 

Velkommen til Nammo Stadion, avspark er kl. 18.00!

 

Annonse fra Obos-ligaen: