Høstsesongen pangstarter på NAMMO Stadion

Etter tre gode treningskamper er det søndag alvor igjen for våre 2. divisjonsherrer.

Søndag ettermiddag, nærmere bestemt klokka 16, sparkes høstsesongen i gang i 2. divisjon. Nybergsund tar bussen nedover fra de dype skoger for å være høstens første motstander på NAMMO Stadion. Dette til tross for at Elverum (bortekamp) sist var den første i andre halvdel av sesongen.

Gutta topper tabellen før hjemmemøtet med Jarl Andre Storbæks Nybergsund. Tryslingene er på sine side i god form, og vant mot Fram Larvik og Odd 2 før ferien. Det gjør at de ligger på en 11.-plass med hele fire poeng ned til Fram Larvik. De har Moss og Odd 2 ett poeng foran seg.

Sist vi møtte Nybergsund, på bortebane 22. april, vant vi kampen med 5-0. Emile Dadjo (2), Matias Belli Moldskred (2) og Marius Alm scoret målene den gangen.

Til søndagens kamp må Christian Johnsen mønstre et lag uten Snorre Strand Nilsen, Stian Simenstad og Martin Heiberg, som alle er suspendert. Marius Alm og Henrik Fløgum er fortsatt ikke klare til kamp, selv om det nærmer seg. Det betyr at det blir en del endringer på laget. Thierry Dabove og Christer Johansen har kommet til oss i sommer - og de gleder vi oss til å se mer av.

Vi håper mange tar turen til NAMMO Stadion søndag 16.00 for å se mer fotballmoro fra våre gule og svarte!

Annonse fra Obos-ligaen: