Nesten mot Hønefoss

Tre ganger kunne vi juble for scoring, men det holdt ikke helt inn.

Jentene ledet, kom tilbake to ganger til uavgjort, men måtte til slutt se resultatet 3-4 på lystavla.

Vi tok kommandoen fra start. Kun to minutter var spilt da vi tok ledelsen. Oda Karoline Skogan satte inn 1-0. Vi fortsatte presset, men fikk ikke flere scoringer i den perioden. Gjestene fra Hønefoss kom mer med og hadde en ball i stolpen.

Utover i omgangen jevnet spillet seg mer og mer ut og, midtveis i omgangen snudde Hønefoss oppgjøret med to kjappe scoringer. Ledelsen holdt i snaue fem minutter. Da fikk vi straffe. En straffe som ble satt i mål av Vilde Skattum.

2-2 holdt seg til pause. De første 45 var definitivt en omgang vi kan være stolte av.

Den andre omgangen var også jevn. Vi hadde ballen vel så mye som våre gjester, men de var et par hakk hvassere foran mål.

Hønefoss tok ledelsen etter snaue 60 minutter før vi utlignet til 3-3 ved Sofia Berntsen.

10 minutter før slutt sendte Hønefoss en flott avslutning i en bue over vår målvakt og kunne med det ta seieren med seg hjem til Buskerud.