"Neste gang skal vi klare det"

Lagkaptein Håvard Nome gjør en oppsummering av sesongen 2017.

Så utrolig nære. Men samtidig så fjernt. Drømmen vår om opprykk til OBOS-ligaen ble lørdags kveld brutalt knust. Etter et langt og spennende dobbeltoppgjør, med nerver til siste minutt, måtte vi dessverre gi tapt etter straffesparkkonkurransen. Denne gangen var det Notodden som klarte å trekke det lengste strået, med minst mulig margin. Vi kjempet, jobbet og gjorde alt vi kunne, men denne gangen holdt det ikke. Sånn er fotballen noen gang. Hardt og brutalt.

Det ble en lang match. Petter Senstad sitt kremmerhus på frispark rett før slutt ga oss de ekstraomgangene vi trengte. Ekstraomgangene var jevnspilt, og det hele måtte avgjøres på straffer. Tung stillhet preget stemningen i garderoben etter at Johnsen hadde sagt noen trøstende ord. Atmosfæren var en vond blanding av skuffelse, frustrasjon og utmattelse. Sliten i kropp og sjel. Skuffet og fortvilet over tapet. Vi ønsket så inderlig å gå videre. Holde liv i drømmen. Stor takk alle våres fantastiske supportere som hadde tatt turen til skogsgryta i Telemark. Kan trøste oss med at de i alle fall fikk spenning til siste slutt. Vi har fått kjenne på det å spille kvalifiseringskamper, og mange erfaringer og opplevelser rikere som vi kan dra nytte av fremover.

Vi har hele sesongen tatt nye steg og blitt bedre. Vårsesongen var en berg og dalbane, både prestasjons- og resultatmessig. Vi slet lenge med å vinne hjemme. I enkelte kamper var veldig gode og da spesielt på bortebane. Da vi først klarte å knekke koden på Nammo ble vi tilnærmet ustoppelig. Høstsesongen har på mange måter vært oppløftende for hele laget og for alle som bryr seg om Raufoss Fotball. Samhandlingene og relasjonene har for alvor begynt å sitte, selv om det er mye vi fortsatt kan bli bedre på. Den jevne stigningen i prestasjonene lover godt for neste sesong. Det er bare å begynne å glede seg. Vi er alle optimister. Det håper jeg dere også er.

Helt siden jeg kom til Raufoss har jeg lagt merke til hvor mange som engasjerer seg rundt klubben. Det tør jeg påstå er helt unikt, noe vi må ta vare på og dyrke videre. Dette kan være avgjørende for at vi skal ha mulighet til å ta steget opp. På vegne av hele laget ønsker jeg og takke alle som har hjulpet og støttet oss gjennom hele sesongen, spesielt alle dugnadsarbeidere som står på for at Raufoss Fotball skal gå rundt. Alle dere gjør at vi kan skape store opplevelser og drømmer her på lille Toten.

Neste gang skal vi klare det.

Håvard Nome

Annonse fra Obos-ligaen: