Nederlag for gutta mot Bærum

To mål i løpet av to minutter ga Bærum 2-1-seier lørdag.

Våre herrer har i løpet av høsten spilt seg inn i kampen om kvalifiseringsplass i 2. divisjon, selv om det i seg selv ikke har vært en målsetting denne sesongen. Kampen om den plassen er hard, og den blir ikke mindre vanskelig etter lørdagens bortekamp mot Bærum.

Etter en noe tam førsteomgang, virket våre herrer best i starten av den andre omgangen. Da 64 minutter var spilt, satt likevel Bærum-ballen i nota. Etter en god overgang fikk Didrik Fredriksen hull på den berømte byllen. 1-0 for vertene.

Bare to minutter gikk før ballen igjen satt klistra bak Ole Kristian Lauvli. Denne gangen også etter en god overgang. Moses Mawa ble Bærums andre målscorer.

Etter scoringen tok vi over mer, og la om til en mer offensiv strategi. Det ga seg betalt da Kristian Lønstad Onsrud dunket inn 1-2-scoringen etter 74 minutter. Emile Dadjo leverte assisten på målet.

Jaget etter en utligning, og en eventuell 3-2-scoring, ble resultatløst. Det ble ingen flere mål tross gode forsøk mot slutten. Dermed røk vi med et tap for et godt Bærum-lag i Sandvika.

Tapet betyr at gutta selv ikke kan avgjøre kampen om kvalifiseringsplassen. Nå er vi avhengig av at flere resultater går vår veg både for Asker og Altas del.

For våre herrer er neste kamp mot nettopp Alta. Den spilles hjemme på NAMMO Stadion om en uke - og da er det også trekning av billotteriet. Møt opp!

Kampfakta

Bærum - Raufoss 2-1 (0-0)

Mål: 1-0 Didrik Fredriksen (64), 2-0 Moses Mawa (66), 2-1 Kristian Lønstad Onsrud (74).

Kort: Marius Alm for oss og tre til Bærum

Laget: Ole Kristian Lauvli - Snorre Strand Nilsen, Marius Alm (Martin Heiberg fra 79.), Kevin Jablinski, Steffen Hjelmtvedt - Ryan Doghman, Nikolai Fremstad (Armin Aganovic fra 58.), Håvard Nome, Kristian Lønstad Onsrud, Oskar Løken (Emile Dadjo fra 58.) - Anton Henningsson

Publisert: 07.10.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: RaufossFotball.no, Foto: Marius Mykleset