Nå skal det avgjøres

Onsdag kveld vet vi om damelaget får kvalifiseringsspill eller om hjemmekampen mor Høybråten/Stovner blir sesongens siste.

18.45 er det avspark med Oslo-laget på motsatt banehalvdel. Konkurrenten vår Frigg spiller på samme tidspunkt hjemmekamp mot Vålerenga 2. 6. juni møttes Vålerenga og Frigg til motsatt oppgjør. Den gang vant Frigg 1-0. 

Forutsetningen er krystallklare. Her er det ikke noe hvis og fremt i fall...
Vi MÅ vinne. Frigg MÅ tape.

Kaptein Nora Dalby (bildet) har planen klar for hvordan vi skal løse vår del.
- Vi skal spille vårt spill. Spille ball langs bakken, få med flere ledd og bruke få touch. Det er da vi er best, og våre beste kamper denne sesongen har vært de hvor vi har spilt akkurat slik. 

Vålerenga 2 vil med tap mot Frigg rykke ned. Vår kaptein tror derfor at VIF kommer til å stille med et godt lag.
- 3. divisjon er en altfor dårlig arena for andrelaget til Vålerenga når førstelaget er i Toppserien. Så jeg regner med at de kommer til å gi Frigg skikkelig motstand. 

Alle oppgjørene i den siste runden spilles onsdag 18.45. Spillerne har snakket sammen og konkluderte med at det er best om de ikke blir oppdatert på hvordan situasjonen er i den andre kampen. 
- Da kan vi kun fokusere på oss selv, sier Nora Dalby som gleder seg til oppgjøret og håper på god støtte fra tribunen. Det kan bli en lang vinter før damelaget nok en gang entrer Nammo Stadion.

Så ta oppfordringen og møt opp. Jentene trenger din støtte på onsdag.

Annonse fra Obos-ligaen: