Møter LSK 2 på Nammo Stadion

Rekruttlaget til Toppserielaget Lillestrøm kvinner gjester Nammo Stadion mandag kveld kl. 19.30. Raufossjentene får en tøff men ikke umulig oppgave.

Annonse:

Raufossjentene hadde Stabæk 2 i kne på Nammo Stadion i uka som gikk, og spilte kløktig og med godt og høyt press. Jentene misset dessverre en god del 100% målsjanser, og sprakk for mye opp bakover mot slutten av kampen, noe som kostet dem seieren. Med litt justeringer bakover og med like knallhard jobbing over to hele omganger kan Raufossjentene også yppe seg mot LSK 2. Troppen er frisk og rask, og jentene er innstilt på 90 minutter med knallhard jobbing.

LSK leder Toppserien for kvinner ganske så suverent, og har et rekruttlag som består av mange svært gode juniorer og A-spillere som spiller toppserie på jevnlig basis, her finner vi også flere jenter som har landslagserfaring. Troppen varierer noe fra kamp til kamp i kvinnenes 2.divisjon, og i morgen kveld stiller LSK 2 sterkt, med blant annet "Innlandsjenter" som Ingrid Kvernvolden og Marte Berget på banen.

Det er flott at LSK 2 stiller med en sterk tropp mot oss! Det viser at de har lagt merke til hvor gode vi er.

— Umar Malik, hovedtrener

Det blir ingen enkel oppgave for "Umars Angels" på Nammo Stadion på mandagskvelden, men vi har gjennom sesongen sett at våre jenter har hatt en formidabel utvikling både individuelt og som lag. Og de kommer garantert til å bite skikkelig fra seg.

Velkommen til Nammo Stadion på mandag den 25. september - kampstart kl. 19.30.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 24.09.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset