Møt opp til årets siste seriekamp

Om du ikke allerede har markert lørdag i kalenderen, bør du gjøre det nå! Vi samles til kamp og fotballfest, for å sette fantastisk punktum på 2019-sesongen!

OBOS-ligaen 2019 skal rundes av, og Skeid kommer på besøk til Nammo stadion. Begge lag rykket opp i forkant av årets sesong, men har hatt ganske forskjellig opplevelse av OBOS-tilværelsen. 

Med kun 19 poeng før siste serierunde ligger Skeid på nest sisteplass og rykker ned igjen til andredivisjon. Raufoss har 38 poeng og ligger på 9. plass. Med like mange poeng som Sandnes Ulf på 8. plass, har de gule og svarte mulighet til å krype opp en plass opp dersom det blir flere poeng mot Skeid enn hva Sandnes Ulf klarer mot Strømmen. 

Da Raufoss reise til Oslo og Skeid tidligere i år, i midten av mai, var det utrolig spennende helt til siste sekund av kampen. Først gikk Raufoss opp i en tidlig ledelse, før Skeid utliknet. Deretter gikk Skeid opp i ledelsen, før Raufoss utliknet. 2-2 sto det fram til 89. minutt, da Ikhsan Fandi satte inn seiersmålet og sikret deilige tre poeng.

Lagene har møttes en rekke ganger før dette, flest ganger i førstedivisjon. Oslo-klubben kom på besøk til Raufoss i februar for å måle krefter før begge de nyopprykkede lagene tok tak på OBOS-ligaen. Da gikk våre gutter også av med seieren. Før årets sesong var sist Skeid sto på motsatt side av banen i ligasammenheng da begge klubbene var i samme avdeling i PostNord-ligaen, i 2017. Raufoss seiret 2-1 da Skeid var gjester, mens det ble poengdeling og 1-1 da de gulkledde reiste til Oslo. Lagene møttes også til treningskamp dette året, og også da gikk Raufoss av banen med 2-1-seier.

Vi håper så mange som mulig møter opp for å støtte oss en siste gang i år, og heie slik at vi kan klatre en plass på tabellen før vi setter strek for sesongen! Kampens første spark på ballen går kl. 15.30.

Etter kampen er det den store fotballfesten 2019 på Café Pi på Strand Hotel i Gjøvik - festen for alle som er glade i Raufoss fotball! Det hele starter kl. 18.30, og fra kl. 21.30 vil både dame- og herrelagsspillerne ankomme festen. Les mer om det her.

Vi sees for å sette et fantastisk punktum på 2019-sesongen!

Annonse fra Obos-ligaen: