2-2 på Melløs

Det var ei flott ramme rundt matchen på Melløs i ettermiddag, med kronekamp og nesten 2000 tilskuere på tribunene. For vår del var det en hel del som ikke stemte på naturgresset i Moss. Og vi fikk også bare med oss et poeng hjem til Toten.

Gutta fikk aldri opp tempoet på Melløs i dag, uvant og vått naturgress kan nok være noe av årsaken til det. Men det så likevel ikke så hakkende galt ut de første 20 minuttene. Dadjo ble felt innenfor Moss sin 16.meter, og vi ble korrekt idømt straffe som Anton Henningsson satte kontrollert i mål etter 21 minutter spilt. Deretter ble det en svak Raufossperiode som varte omgangen ut, med en hel del slurv og feilberegninger. Moss utlignet etter corner i det 27. spilleminutt, og økte ledelsen til 2-1 etter 35 minutter, som også var pauseresultatet.

I pausen ble antagelig tida brukt til å forsøke å finne løsninger ut av uføret, og etter 66 minutter la trener Christian Johnsen om til to spisser, og gjorde tre bytter i første halvdel av andre omgang. Litt endring gjorde laget godt, og Edvard Race nikket in 2-2 etter 67 minutter spilt. Raufossgutta fikk tidvis mer flyt i spillet sitt utover, men fremdeles ble det for mye upresise pasninger og mottak, og både Mikkel Maigaard, Anton Henningsson, Emile Dadjo og Oskar Løken hadde sine skuddforsøk uten å få tilstrekkelig kontroll over ballen i avgjørende øyeblikk foran Mossemålet.

Dette er nok ikke en kamp som går over i historien, og blir en kamp verdt å henge seg opp i for Raufossgutta sin del, så nå gjelder det å bruke treningsuka godt foran møtet med Fredrikstad hjemme på Nammo Stadion neste søndag. Der blir det også liv!

Kampfakta: Moss FK - Raufoss Fotball 2-2 (2-1)

Scoringer: Henningsson 21' Moss 27' 31', Race 67'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Kevin Jablinski, Marius Alm (Ingo Kristjansson 66.), Stian Simenstad, Snorre Strand Nilsen (Edvard Race 46.), Martin Petterson Heiberg, Mikkel Maigaard Jakobsen, Matias Moldskred Belli (Solo Owusu 66.), Oskar Løken, Emile Noe Dadjo, Anton Henningsson

Gule kort: Oskar Løken og Edvard Race

Publisert: 15.09.2018