Minneord Runar Brennengen

Runar Brennengen døde brått og uventet mandag 10. juli. Raufoss Fotball minnes han i sorg og respekt.

Det var med stor sorg vi mottok budskapet om at Runar Brennengen døde brått mandag denne uken, knapt 60 år gammel. Runar var en ildsjel som gjennom flere årtier har bidratt stort i Raufoss Fotball, han har dømt tusenvis av fotballkamper for Raufoss i Indre Østland, og var i mange år ansvarlig for rekruttering og dommerutdanning i klubben. Han har også tidligere vært aktiv trener på ulike aldersbestemte lag.

Barna Christer og Martine har fått engasjert oppfølging av en ivrig pappa, og lagkameratene deres har også nytt godt av Runars store engasjement. Han var selv en habil fotballspiller i yngre år, men kneskader gjorde at han måtte legge opp tidlig.

Runar vil bli husket for at han alltid stilte opp for klubben, han sørget for god planlegging av dømmingen i turneringer og cup'er - og tok ofte selv de lengste vaktene.

I vintersesongen har han gjennom tidene skaffet dommere til A-lagenes treningsmatcher i Storhallen, og gjerne stilt opp i egen person, enten som hoveddommer eller som assistent. Som dommer var Runar bestemt men også tolerant, og hadde lite til overs for spillere med primadonnanykker på fotballbanen. Han var alltid slagferdig og humoristisk i alt sitt virke og en fargeklatt i hele fotballmiljøet.

Våre varmeste tanker går til hans nærmeste, vi føler med familien i sorgen.

Han vil bli dypt savnet. Vi har mye å takke Runar for, og han etterlater seg et tomrom i klubben som det skal bli vanskelig å fylle.

Vi takker for alt du har betydd for oss. Fred over ditt gode minne.

 

På vegne av alle fotballvenner i Raufoss Fotball

Roy Jakobsen, Styreleder

Annonse fra Obos-ligaen: