Målfest i interkretsavslutningen

Det stoppet på åtte scoringer da Lørenskog og Raufoss avsluttet sesongen 2017.

Ikke bare kampoppsettet som fortalte oss at det nærmet seg sesongslutt. Også temperaturen viste at nå er fotballsesongen for U19 historie. Surt og kaldt var det på Rolfsrud på Lørenskog. Men flomlys og kunstgress sørget for så optimale spilleforhold som mulig.

Raufoss åpnet oppgjøret best. Vi hadde ballen mye, men slet med å omsette ballinnehavet til tellende resultat.

Vi slet med å skape sjanser, hjemmelaget var effektiviteten selv. På sin første mulighet puttet de kampens første mål etter 20 minutter.
Om hjemmelaget fikk den første scoringen, så fikk vi definitivt den neste - på dødball. Fra drøye 16 meter var midtbanegeneral Thomas Amlien sikkerheten selv og sendte lærkula i nettet.
1-1 sto seg til pause.

Etter en velfortjent hvil var det klart for sesongens siste 45 minutter.
Hjemmelaget ledet an spillemessig det første kvarteret av den andre omgangen, men ingen av lagene maktet å score.

Så tok det helt av i målprotokollen. Målene rant inn i begge ender.
Først var det hjemmelaget som gikk opp i en 2-1 ledelse. Den hadde de i fem minutter. Da utlignet Adonis Sopa med en avslutning via stolpen. Ett minutt senere var hjemmelaget nok en gang i føringen. Denne gangen varte ledelsen i tre minutter. Eirik Wangen utlignet nær sagt på egenhånd.
Så var det vår tur til å ta ledelsen. Andreas Østerud var sist på ballen etter litt fram og tilbake inni feltet. Nest sist på vårt fjerde mål var Håvard Drager.
Østerud ville ha mer og sørget for 3-5 med en kontrollert avslutning. Det ble også den siste fulltrefferen for kvelden.

Takk for i år gutter!!

PS: Skeid vant sin kamp mot Gjelleråsen og dermed endte vi på den første plassen av de lagene som ikke beholdt plassen.

FAKTA
Lørenskog - Raufoss 3-5 (1-1)
Scoringer: 1-0 (20), 1-1 Thomas Amlien (29), 2-1 (65), 2-2 Adonis Sopa (70), 3-2 (71), 3-3 Eirik Wangen (74), 3-4 Andreas Østerud (77), 3-5 Østerud (83)
Raufoss: Sander Pettersen, Adonis Sopa, Håvard Drager, Henrik Fløgum, Amund Glemmestad, Jørgen Ninive Pettersen (Henrik Langaas fra 64. min.), Thomas Amlien, Fredrik Bjørnerud (Patrick Jacobsen fra 90. min.), Jørund Holstad Torp (Eirik Wangen fra 69. min.), Andreas Østerud, Johan Filip Karlsson (Jonas Thorsbakken fra 87. min.).

Publisert: 19.10.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Marius Mykleset