Han blir Raufoss-kaptein

Keeper Ole Kristian Lauvli (24) blir herrelagets kaptein i 2018-sesongen.

Ole Kristian Lauvli er valgt til kaptein for vårt herrelag i 2. divisjon av trenerteamet. Det ble presentert på onsdagens kickoff på Retro Bar i sentrum, hvor også trøyene for den kommende sesongen ble vist fram.

Lauvli er tross sine 24 år en av spillerne i dagens stall med mest erfaring. Kun Fredrik Greve Monsen har flere opptredener for vårt herrelag enn Lauvli nå har. I vinter har keeperen båret kapteinsbindet på en god måte, og nå er det avgjort at han også bærer det når sesongen sparkes i gang.

– Ole er valgt på grunn av sin lojalitet til klubben, sine lederegenskaper og fordi han er en som bryr seg om andre samtidig som han stiller krav på en god måte. Han er en veldig god keeper også, sier hovedtrener Christian Johnsen til RaufossFotball.no.

I fjor høst signerte Lauvli en langtidskontrakt med klubben. Han skrev da under på papirer som gjør han til Raufoss-spiller til 2021. Det viser hva slags følelser torpingen har for gult og svart.

I kapteinsteamet for 2018 får Lauvli med seg Marius Alm og Kevin Jablinski. De to midtstopperne er begge meget kvalifiserte ballspillere og personer. Det betyr at det er et meget kvalifisert team som skal styre vårt A-lag i 2. divisjons avdeling 1.

– Marius er en naturlig ledertype. Han er god til å kommunisere med medspillere både på og utenfor banen. Han gir alltid 100 prosent. Kevin er også en som stiller krav til seg selv og medspillere, i tillegg til at han alltid vil vinne, sier Johnsen.

Gutta starter sesongen mot Elverum lørdag 16.00 på NAMMO Stadion!

Vi gratulerer kapteinsteamet med utnevnelsene og gleder oss til sesongen!

Annonse fra Obos-ligaen: