Merker at spenningen bygger seg opp mot FFK

Kaptein Ole Kristian Lauvli forteller at det er en kampklar spillergruppe foran toppkampen mot Fredrikstad søndag.

Annonse:

Søndag klokka 16.00 kommer forhåpentligvis nesten hele Raufoss til å ligge øde. Da bør de aller fleste befinne seg på NAMMO Stadion, hvor våre 2. divisjonsherrer møter Fredrikstad til en durabelig toppkamp.

Fredrikstad topper tabellen, mens vi jager ett eneste poeng bak. Det er ventet flere hundre, kanskje også tusen, tilskuere fra Fredrikstad, og forhåpentligvis kan totninger, landinger og opplendinger flest møte opp i tilsvarende mengder.

Kaptein Ole Kristian Lauvli forteller at spillergruppa forbereder seg som normalt, men at de merker at det er noe som bygger seg opp utenfor garderoben.

– Innad i gruppa merker vi ikke så mye. Vi møter på trening og gjør den jobben vi har gjort i hele år. Vi har spilt flere viktige kamper i det siste, men vi merker jo utad at det bygger seg opp en spenning inn mot helga. Det er bare kult, sier Lauvli til RaufossFotball.no.

Han har klare tanker om hvordan gutta skal kunne stanse det som per nå er serielederen.

– Først og fremst må vi vinne flere dueller enn dem, det er oppskriften i de fleste kamper. Så tror jeg vi må utnytte farten og tempoet vi har i laget. Hvis vi klarer det, har jeg god tro på tre poeng, sier kapteinen.

Kampstart mot Fredrikstad på søndag er 16.00, men vi oppfordrer til å være tidlig ute. Billettlukene åpner 14.30 - og vi ber om at folk som har mulighet tar sykkel eller beina til kamp. Det blir trangt om plassene!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 21.09.2018
Skrevet av: Erik Børresen, Foto: Marius Mykleset