Langtur i guttas siste seriekamp

Christian Johnsen & Co. reiser lørdag til Nybergsund for årets siste serierunde.

Annonse:

En lang 2. divisjonssesong går mot slutten, og for våre menn lever spenningen om plasseringer helt inn. De kjemper om 2.-plassen, som gir kvalifiseringsspill om opprykk.

Den avgjørende kampen spilles borte mot Nybergsund lørdag klokka 13.00. Der vil ingenting annet enn en seier være godt nok. Samtidig, for å berge 2.-plassen, er våre menn avhengig av at Alta avgir poeng hjemme mot Skeid.

Uansett utfall til slutt, har gutta forberedt seg godt til kampen. Oskar Løken og Mathias Flo er fortsatt ute med skader. Christian Johnsen forteller at forberedelsene har vært gode og at gutta er forberedt på en utfordrende motstander lørdag.

- Laget og spillerne er i form. Vi har troen på at vi kan vinne. Først og fremst ønsker vi å være mer effektive foran mål og fortsette å produsere mange målsjanser, sier herretreneren til RaufossFotball.no.

Nybergsund ligger før lørdagens avsluttende kamp i avdelingen på  en 10.-plass. De har muligheten til å avansere helt til en 6.-plass om alle resultater går deres veg. Det er med andre ord et sultent Sundet-lag som venter.

Nedover på tabellen har ikke tryslingene noen lag som kan ta seg igjen. Finnsnes, Brumunddal og Follo er alle klare for nedrykk, men kjemper om hvem som tar hvilke av de tre nederste plassene i avdelingen. 

PS! Asker har like mange poeng som Raufoss, og har sjanse til å sikre 2.-plassen om både Raufoss og Alta taper poeng. Raufoss har best målforskjell av de tre og kommer derfor seirende ut av duellen om noen ender med like mange poeng.

Vi håper mange tar turen til Nybergsund lørdag for å støtte gutta i årets siste 2. divisjonskamp!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 20.10.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Erik Børresen, Foto: Marius Mykleset