Klart for Mjøsderby

Søndag er vi klare for klassiker-møtet med HamKam.

Annonse:

Vårt herrelag reiser søndag til Briskeby i Hamar for å møte HamKam klokka 15.00. Årsaken til den tidlige kampstarten er at kampen av Eurosport er valgt ut som en av årets breddekamper som skal vises på Eurosport-kanalen.

Skal du til Hamar? Du kan forhåndskjøpe billetter på Raufoss!

For de aller fleste raufossinger håper vi det likevel er en tur til stadion som frister. Det er meldt både sol, skyer og noe nedbør søndag, men vi er helt sikre på at Raufoss-gutta er klare for å gi publikum noe å  varme seg på uansett hvilke temperaturer vi får servert fra oven.

Våre menn kommer til kampen med et 0-2-tap mot Sogndal i midtuken. Christian Johnsens utvalgte spilte en god kamp mot eliteserielaget, men cupeventyret ble desverre avbrutt av to raske Sogndal-scoringer. 

HamKam har på sin side hatt spillefri i midtuken. De spilte sin siste kamp før Raufoss-møtet lørdag for ei uke siden. Da leverte Hamars beste menn nok et sterkt resultat, og slo KFUM med 1-0. Det var lagets femte seier for sesongen, og tredje av tre mulige på hjemmebane. De leder tabellen - fortsatt ubeseiret - med 16 poeng. Nærmest er Alta med 14 og Skeid med sine 13 poeng.

Møtet mellom HamKam og Raufoss er et tradisjonelt og hyggelig et. Sist vi besøkte Briskeby var 16. mai 2010. Da sikret Petter Senstad 1-0-seier til gult og svart. I det motsatte oppgjøret, senere samme år, vant HamKam 4-1 på Raufoss. På 2000-tallet er det dessverre slik at HamKam statistisk sett har hatt et overtak på Raufoss, men med knapp margin.

Vi vet at 2830 - Gult og svart har satt opp supporterbuss til Hamar søndag. Vi håper også mange andre tar turen til 15.00-kampen. Vi sees og heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen: