Klart for årets kamp i 6. divisjon

Raufoss 3 har tre kamper uten tap før møtet med Gjøvik-Lyn 3.

Annonse:

I Raufoss Fotball har vi tre herrelag i seriesystemet. Tredjelaget er et bredt tilbud til en gjeng mosjonister, som ønsker å ha det moro med fotballen. Men laget gjør det også godt i sin 6. divisjonsavdeling.

Sesongen åpnet med fire seire, før det i ukene etter det har vært litt forskjellig fra Raufoss 3-gutta. Denne uka slo de Brandbu, et av topplagene, med 2-1. Det gjør dem godt rustet til utfordringen som venter på tirsdag.

Da skal det nemlig spilles om mye mer enn poeng. Det er Raufoss 3 mot Gjøvik-Lyn 3 - et ekte lokaloppgjør, slik vi har sett både for A- og B-laget på herresiden de siste årene. Og det er for mange av Raufoss 3-spillerne, som også er 2830 Gul og Svart-medlemmer, en av årets viktigste kamper.

Kampen spilles på NAMMO Stadion, og Raufoss 3 har ikke tapt på tre kamper. Det gir en 4. plass med 17 poeng. Gjøvik-Lyn ligger på 10.-plass med 7 poeng.

Se tabellen for 6. divisjonsavdelingen her.

Vi håper at Raufoss-folket tar tirsdagskvelden på NAMMO Stadion - og støtter våre 6. divisjonsgutter i et forhåpentligvis underholdende lokaloppgjør mot Gjøvik. Kampstart på NAMMO Stadion tirsdag er 19.30!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 26.06.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Erik Børresen