Klare for Notodden

Lørdag ettermiddag er det klart for returoppgjøret mot Notodden, denne gangen på Telemarkingenes hjemmearena.

Forrige lørdag innkasserte Raufossgutta en velfortjent 2-1 seier på Nammo Stadion i første kvalik-kamp. Seier'n var et resultat av solid laginnsats og to matchvinnerscoringer fra begge backene våre.

Les her: Backene senket Notodden

Vi kan forvente oss et Notodden-lag som på sin hjemmebane, naturlig nok satser alt. De har også en god hjemmestatistikk fra seriespillet å vise til. Både Raufosstrener Christian Johnsen og Raufossgutta er imidlertid nå meget motiverte for å bli det laget som møter lag nr.14 fra OBOS-ligaen de kommende søndagene. 

En tropp på 17 mann er klare til morgendagens match. Oskar Løken og Mathias Flo er selvsagt fortsatt ute, og Armin Aganovic har som kjent reist hjem tidligere denne uken. Klubb og spiller ble enige om å skille lag når kontrakten utgikk 31.10. Dette uten noen form for dramatikk.

Laget har trent som vanlig gjennom uka som har gått, og det meldes om at hele troppen holder solid nivå på treningsfeltet.

Hvordan kampen blir får vi se i morgen – vi reiser til Notodden med et ønske om å være skapende og effektive i angrepsspillet, samt kompakte defensivt.

— Christian Johnsen, hovedtrener

Enten du er av dem som tar turen til Notodden kunstgress i morgen, benker deg foran radioen sammen med Terje Solbakken - eller ser streamen på OA.no, kan vi helt utvilsomt se fram til et par spennende timer på ettermiddagen. Kampstart er kl. 16.00.

Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen: