"Kamma" fikk revansj

Det var målløst til pause på Nammo Stadion. Vi scoret det første målet - men Kamma scoret to og kunne dermed feire seier 2-1, og ta med seg tre pinner i sekken over Mjøsbrua.

Vi hadde forholdsvis god kontroll i første omgang, men uten å få mål ut av mange gode muligheter. HamKam var heller ikke veldig farlige, og forsvarsfirer'n vår funket helt utmerket, selv om omgangen ikke ble det helt store. Det sto 0-0 på stadiontavla til pause.

Over i andre omgangen kjører gutta et par fine opprullinger før vi endelig får hull på byllen etter 57 minutter. Et pent legg fra høyresida fra Oskar Løken når fram til Matias Belli som smeller ballen hardt til venstre for keeper og i mål. Lagene skrur opp tempoet etter scoringen, og etter ca 70 minutter er Kamma igjennom og utligner ved Jonas Enkerud.

Vi fortsetter å kjøre på. Noen minutter senere er Dadjo og Belli på ferde igjen, men Kammas keeper avverger skuddet fra Belli. Begge lag presset brukbart i denne perioden i kampen.

Etter 85 minutter får imidlertid Kamma et frispark i god posisjon, frisparket avverges, men returen får Kristian Lønstad Onsrud tak i, og ekspederer den i mål. Og dermed 1-2. Vi trøkker på i sluttminuttene men det ville seg ikke, og det ble noe rotete for vår del i innspurten.

Dermed fikk grønnbuksene sin revansje på Nammo Stadion i kveld, dessverre. Det var god stemning og ei fin ramme rundt kampen med 1250 tilskuere, og masse kudos til 2830 Gul og Svart som holdt koken kampen igjennom og vel så det med sang.

Til helgen går turen til Sandnes. Dagene fram til det må brukes godt av Christian Johnsen og hans menn.

Kampfakta: Raufoss Fotball - HamKam 1-2 (0-0)

Scoringer: Belli 57', Enkerud 70' Onsrud 85'

Laget: Ole kristian Lauvli, Stian Simenstad, Solo Owusu, Marius Alm, Snorre Strand Nilsen, Parfait Bizoza, Matias Belli, Emile Dadjo, Oskar Løken (Ryan Doghman 73.), Kristoffer Nessø, Ikhsan Fandi (Anton Henningsson 68. Emil Breivik 83.)

Publisert: 18.09.2019
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset