Jubileumsfeiring i Fyrverkeriet 17. november

Lørdag 17. november blir det offisiell 100-års markering i kulturhuset for hele Raufoss Idrettslag. Arrangementet starter kl. 15.00, er gratis - og åpent for alle idrettsvenner!

Vi starter opp med hilsninger fra alle lagene i Raufoss Idrettslag, det blir her også utdeling av hederstegn og andre utmerkelser til personer som har gjort seg særlig bemerket i Raufossidretten.

Deretter blir det servert gul og svart jubileumskake, før vi avslutter arrangementet med en "Idrettsalong" ledet av Viggo Sandvik, sammen med Leif Anders Wentzel. Her møter vi blant annet Tom Løkken (fotball), Roar Grøndalen (ski), Heidi og/eller Sissel Vien (friidrett), Toril Sørebø (turn), Tron Strand (første leder RIL-allianse). 

Det blir også muligheter til å kjøpe jubileumskopper, jubileumscapser og noen få eksklusive jubileumspins i foajeen. I tillegg blir det sannsynligvis muligheter til å forhåndsbestille boka "Krutt i beina" som Tom Løkken nå er i sluttfasen med.

Vi håper så mange som mulig blir med på feiringa, som altså finner sted i foajeen og i kommunestyresalen i Fyrverkeriet kulturhus lørdag den 17. november fra kl. 15.00 til ca. kl.18.00. 

Du trenger ikke å melde deg på, det er bare å møte opp.

Velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen: