Jubelsesong for U19

U19 lagene våre har hatt en jubelsesong! U19 Elite endte som kretsmestere og avansement til interkrets. U19 Utvikling gjorde seg godt bemerket i 1. divisjon. I tillegg har veldig mange av juniorgutta spilt 4.divisjon senior, og kunne også der feire opprykk til 3.divisjon.

Torsdag kveld var det duket for avslutning og evaluering for hele U19 teamet på Sportshytta. Det ble samtidig en tårevåt og rørende avskjed med Manu Hervas, som etter sesongen skal ut på nye eventyr i Stavanger. Manu har vært i Raufoss Fotball siden november 2016, og har utrettet store ting. Han vil bli savnet på alle vis. Han fikk gode ønsker med seg på vegen videre.

Manu har sammen med Pau Castillo vært hovedtrenere for U19-gutta denne sesongen, godt hjulpet av et laglederteam bestående av Morten Nerødegård, Tom Jansen og Nils Tore Fløgum.

Ei særdeles driftig foreldregruppe med Hege Engen, Lise Pettersen og Inger Fløgum i spissen, har bidratt til at laget gjennom året bl.a har kunnet reise til Barcelona på dugnadspenger, og generelt til mange gode sosiale tiltak.

Under avslutningen ble alle takket behørig for innsatsen, det samme ble gutta som hadde utmerket seg spesielt gjennom året:

Årets Spiller og årets toppscorer U19 Elite ble tildelt Andreas Østerud (46 mål).

Årets Spiller og årets toppscorer U19 Utvikling ble tildelt Jonatan Ottosen (16 mål).

Årets Komet U19 Elite ble Amund Nyland Glemmestad.

Årets Komet U19 Utvikling ble Lawko Ismail

Årets beste treningsframmøte U19 Elite Johan Karlsson.

Årets beste treningsframmøte U19 Utvikling Brede Østberg.

Spillernes Spiller U19 Elite ble Fredrik Omdahl Bjørnerud.

Spillernes Spiller U19 Utvikling ble Brede Østberg

Annonse fra Obos-ligaen: