Jentene vinner 6-0!

Raufossjentene brukte en omgang på å "mørne" Stabæk 2. Men så rant det inn i andre omgang - og jentene kunne gå av banen med en skikkelig kalasseier 6-0!

Begge lag forsvarte seg godt i første omgangen på Nammo Stadion i dag, og de sjansene som ble skapt ble avverget av keeperne og av hardtarbeidende forsvarsspillere. Det skulle gå nesten 45 minutter før Raufossjentene fikk hull på byllen, da puttet Mia Giæver etter et flott gjennombrudd på høyresiden.

Rett etter hvilen er det Karine Ørud som dobler ledelsen til 2-0. De gule og svarte jentene har mye mer trøkk i angrepene sine enn Stabæk 2, og måltjuven Oda Karoline Skogan setter både 3-0 og 4-0 med noen få minutters mellomrom midtveis i omgangen. Kaja Bjørkvold var tilbake etter skade som innbytter, og satte 5-0 etter tre minutter på banen. Karine Ørud fikk gleden av å sette inn 6-0, og sitt andre mål tre minutter før full tid.

Jentene leverer nok en gang en meget sterk kamp hjemme på Nammo Stadion!

Vi ønsker oss mye folk på cupkampen mot Vålerenga førstkommende onsdag kl. 17.30. Møt opp!

Kampfakta: Raufoss Fotball - Stabæk 2   6-0 (1-0)

Scoringer: Mia S. Giæver, Karine Ørud 2, Oda K. Skogan 2, Kaja Bjørkvold

Laget: Selma Panengstuen, Anita B. Lindmoen, Maren K. Simenstad (Ingrid H. Folkestad 83.), Thea H. Dahlen, Nora Dalby, Vilde S. Bokalrud, Karine Ørud, Sofia Berntsen, Sigrid S. Hoem, Mia S. Giæver (Kaja Bjørkvold 78.), Oda K. Skogan (Helene L. Nyhus 83.)

Publisert: 12.05.2019
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset (arkivfoto)