Jentene slått ut av Fart

Jentene er ute av cup'n etter tap 4-1 for 1.divisjonslaget Fart i 1. runde nå i kveld. Trener Umar Malik oppsummerer kampen slik:

I første omgang lå vi lavt, og Fart hadde mye av spillet. Målet var å utnytte overganger, noe vi ikke fikk helt til. Vi fikk to unødvendige baklengsmål tidlig i kampen, og selv om de ti siste minuttene i første omgang var klart bedre fra jentene våre, var det ikke ufortjent at Fart ledet til pause

I andre omgang justerte vi presshøyden, og vi hadde tjue veldig gode minutter. Vi var i en periode nærmere redusering til 2-1 enn Fart var ny scoring, men dessverre var det Fart som rutinert utnyttet en overgangsmulighet og satt 3-0. Etter målet forsvant håpet om seier, jentene mistet litt av trykket og Fart fikk et nytt mål. I sluttminuttene skaffet lagets bestemann Oda Skogan straffe etter godt overgangsspill. Nora Bakke scoret sikkert ved venstre stolpe på første forsøk, måtte ta straffen på nytt og scorer da ved motsatt stolpe.

Vi taper 4-1 mot et bedre lag, men periodevis er det stor forbedring fra seriekampen mot Frigg. Vi gleder oss til kampen borte mot Sarpsborg på lørdag!

Kampfakta: Fart FL - Raufoss Fotball 4-1 (2-0)

Scoring Raufoss: Nora Bakke (straffe)

Laget: Solveig Engen, Maren Kraby Simenstad, Malin Sunde, Carina Myrvang, Silje S. Huuse, Nora Dalby, Johanne Tosterud (Mina Sørum 76.), Johanne B. Flaterud, Oda Skogan, Fride S. Hoem (Helene Nyhus 57.), Nora Bakke

Publisert: 26.04.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Umar Malik - Foto: Marius Mykleset