Jentene møter Lunner

Nora Bakke og Raufossjentene kunne søndag feire sin første hjemmeseier, på Kristi Himmelfartsdag spiller jentene seriekamp borte mot Lunner på Frøystad kunstgress med avspark kl. 19.00.

Annonse:

Lunnerjentene er stappfulle av selvtillit etter 3-0 seier over Skeid forrige helg, og har proklamert i Avisa Hadeland at de skal slå Raufoss. Det skal det imidlertid bli skikkelig kamp om. Raufossjentene har ikke planer om å gi noe som helst ved dørene.

På laget har Lunner gode spillere i  blant andre Karianne Bendixen, samt tvillingene Stina og Guro Næss Berge som alle har en fortid i Raufoss. 

I Raufossleiren er Mia Schjerve Giæver fortsatt ute med skade. Fride Straumsheim Hoem er ikke aktuell. Mens Solveig Engen blir med i troppen, men det er usikkert om hun starter pga. forstuet finger.

- Vi ser frem til kampen mot Lunner, det er en god stemning rundt laget og jentene er klare for å kjempe om nye poeng! Vi har vært veldig gode bakover, samtidig så har vi hatt mye ball i de siste kampene som vi ønsker. Vi mangler det siste lille foran mål, vi fikk to scoringer forrige kamp etter bra angrepsspill  - og det tar vi med oss inn mot Lunnerkampen, sier trener Umar Malik til RaufossFotball.no

Det blir en fin dag på torsdag, vi håper mange tar turen til Lunner for å støtte jentene!

— Trond Børresen, keepertrener

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 24.05.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen /Foto: Marius Mykleset