JADDA! Vi er seriemestere!

Etter å ha slått Fram Larvik 3-2 på Nammo Stadion i dag, og FFK samtidig spilte 0-0 på Grorud, er vi seriemestere! OBOS neste! Trener Christian Johnsen fikk seg en velfortjent flytur!

Det startet oppskriftsmessig på Nammo i dag, Anton Henningsson løp seg fri og satte inn 1-0 etter bare 33 sekunder! Comeback-kid Ryan Doghman fulgte opp med å putte på 2-0 ni minutter senere. Men Fram hang på, og etter 20 minutter klinker "Mac" inn reduseringen til 2-1 på et skudd som sugde seg helt opp i krysset, og utagbar for Ole Kristian Lauvli.

Det sto 2-1 til pause, og i andre omgang kjørte gutta på med hauger og lass med gode angrep, uten at det ble mål av det. Fram hadde åpenbart ikke tenkt å gi noe ved dørene, og var farlige på løpene sine inn i boks. Etter 83 minutter idømmes Fram straffe, denne er det igjen "Mac" hos gjestene som setter kontant i mål.

På dette tidspunktet er det ingen på stadion som puster, men så dukker Mikkel Maigaard opp med skuddfoten sin: dansken klinker inn 3-2 i det 86. spilleminutt - og stadion tar fyr. Vi lider oss igjennom de neste åtte minuttene før dommeren endelig blåste av matchen. Deretter måtte vi vente enda et par minutter før vi fikk bekreftet 0-0 på Grorud....

Da slapp vi jubelen løs og kunne puste! Det er så deilig! Gratulerer til spillere, trenere, støtteapparat, supportere og alle som jobber dag og natt for denne fantastiske klubben!

I kveld skal vi feire! Flaggene til topps, folkens! Heia Raufoss!

Kampfakta: Raufoss Fotball - Fram Larvik 3-2 (2-1)

Scoringer: Henningsson 1', Doghman 9', Laham 20' 83' Maigaard 86'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Kevin Jablinski, Marius Alm, Emile Dadjo, Snorre Strand Nilsen, Martin Heiberg, Mikkel Maigaard, Matias Belli, Oskar Løken (Thierry Dabove 85.), Ryan Doghman (Edvard Race 89.), Anton Henningsson

Gult kort: Marius Alm