Interkrets igang igjen

Torsdag 10. august er interkretsserien i gang igjen. Henrik Fløgum (bildet) og U19 møter Lørenskog på Nammo Stadion kl. 19.30

Vårt U19 lag under ledelse av Manu Hervas, Øystein Amlien og Kurt Andersen er nesten halvvegs med seriespillet. Lørenskog er siste motstander før de øvrige ni lagene i avdelingen skal møtes på nytt.

Gutta har etter en tøff start spilt seg stort opp i serien, og har tatt nivået både i Interkrets og i seniorfotballen i 3.divisjon. Unggutta hadde stort utbytte av den prestisjetunge MIC-turneringen i Barcelona før påske, der de som kjent spilte seg helt fram til kvartfinale, der de møtte turneringsvinner Villarreal.

U19 slått ut av proffene fra Villarreal

Vi har mange spennende spillertyper i U19-stallen, og svært mange av dem holder junioralder enda noen år til. Siste kamp før ferien ble spilt på bortebane mot Skeid 15. juni, og gutta innkasserte en sterk seier på Nordre Åsen.

Herlig seier mot Skeid

Nå står altså høsten for døra, og gutta har to hjemmekamper innledningsvis, først i morgen kveld mot Lørenskog, deretter mot Oppsal 24.august. Gutta ligger i øyeblikket på 5. plass på tabellen med Lørenskog hakk i hæl.

Tabell Interkrets

Vel møtt til Nammo Stadion torsdag 10.august - avspark kl. 19.30

Annonse fra Obos-ligaen: