Høstjakta starter på søndag!

Søndag 23. juli kl. 18.00 er det klart for ny match i PostNord-ligaen avdeling 1, mellom Raufoss Fotball og Nybergsund/Trysil - på Nammo Stadion.

Annonse:

Etter tre uker med spillefri starter gutta opp igjen seriespillet, og Jarl-Andre Storbæk's menn fra de dype skogene er første motstander ut i oppstarten av høstsesongen.

Gutta har trent godt inn mot den siste halvdelen av seriespillet for å plukke med seg så mange trepoengere som mulig. Erfaringene hittil er at alle kamper er tøffe utfordringer, og tøft blir det garantert også mot våre venner fra Nybergsund nå på søndag. Det blir gjensyn med Remond Mendy, men ikke med keeper Christopher Lund Tronhus. Han har forlatt Sundet i sommer, og har flyttet tilbake til Trondheim. Som vanlig er Sundet et helt annet, og langt bedre lag enn de er på vinterstid når vi møtes til treningskamp i Storhallen. Vi forventer oss derfor et tett og spennende oppgjør.

Med unntak av Armin Aganovic og Steffen Hjelmtvedt, som begge er i opptrening etter sine kneskader er alle våre gutter  "fit-for-fight" og tente på å komme igang for alvor.

Til tross for fellesferie håper vi dere som er hjemme tar turen til Nammo Stadion på søndagskvelden. Velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 20.07.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset