Hjemmetap mot Mjølner

Det ville seg ikke for Stian Simenstad (bildet) og Raufossgutta i dag. Massivt press førte ikke fram, og første hjemmetap på over et år er et faktum. Vi har faktisk ikke tapt på Nammo Stadion siden 5. juni i fjor.

Mjølner fikk en drømmestart på kampen med to kjappe mål på tre minutter midtveis i første omgang. Oskar Løken nikket inn reduseringen to minutter senere.  Flere mål ble det ikke i kampen, til tross for at Raufossgutta trøkka på, og rulla opp det ene angrepet etter det andre ble ikke avslutningene gode nok.

I andre omgang fortsatte presset, og vi har reneste kanonaden mot Mjølners keeper. Som både var god og heldig. Mjølner "parkerte bussen" nærmest fullstendig i andre omgang, men var sporadisk farlige på tilløp til kontringer. Nordlendingene spilte slik sett lurt. Selv om det ikke er spesielt festlig å se på. 

Trener Christian Johnsen var ikke særllg fornøyd med gutta sine etter første omgang. og det ryktes at det var hett i garderoben i pausa. Laget hevet seg også betydelig etter hvilen, men fikk altså ikke overlistet Mjølnerkeeperen selv med svært mange forsøk og muligheter. 

Det er bare å riste dette av seg. Nye utfordringer venter allerede neste helg borte mot Hønefoss.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Mjølner 1-2 (1-2)

Scoringer: Mjølner 21' 25' Oskar Løken 27' 

Laget: Ole Kristian Lauvli, Kevin Jablinski, Edvard Race, Stian Simenstad, Snorre Strand Nilsen, Martin Heiberg, Solo Owusu (Mikkel Maigaard 56.), Mathias Belli (Ryan Doghman 64.), Oskar Løken (Ingo Kristjansson 77.), Emile Dadjo, Anton Henningsson

Tilskuere: 685

Gult kort: Kevin Jablinski

Annonse fra Obos-ligaen: