Hjemmeseier for gutta etter lang ventetid

Det ble dramatikk til siste spark på ballen da gutta slo Skeid med 2-1 søndag.

I årets femte forsøk skulle det endelig ende med Raufoss-seier på NAMMO Stadion i 2. divisjon da Skeid og trener Tom Nordlie kom på besøk søndag. Seieren satt svært langt inne etter en intens, og for vår del god, andreomgang.

Førstomgangen ble ikke det helt store. Lagene nøytraliserte hverandre godt, og det ble med noen sjanser til hvert lag. Ingen scoringer og 0-0 inn i garderoben.

Over i den andre omgangen handlet alt om hva vi kunne få til. Gutta i gult og svart styrte spillet og skapte en rekke store målsjanser. Etter hvert måtte Skeid-forsvaret og keeper, som vi for øvrig kjenner godt fra tidligere, Idar Nordby Lysgård gi tapt. Ryan Doghman ga oss 1-0 etter 62 minutter etter herlig framspill fra Anton Henningsson.

Det ga solid jubel på NAMMO Stadion, hvor publikum har ventet siden midten av august i fjor på en hjemmeseier. Da ble Hødd slått 2-0. Vi har forsøkt ni ganger siden da.

Skeid ville imidlertid ikke gi seg der. Vi falt litt "nedpå" etter 1-0-målet, selv om vi fortsatt hadde full kontroll på kampen. Etter 87 minutter kom Skeid-scoringen som vi ikke ønsket oss. Etter mye klabb og babb i feltet, gikk ballen i mål via stolpen. For undertegnede var det umulig å si hvem målscorer var, men Norges Fotballforbund har fått innrapportert Erik Stafford.

1-1 var ikke et resultat noen på NAMMO Stadion ønsket seg. Minst av alle Anton Henningsson. På overtid ble svensken matchvinner og sentrum for fantastiske jubelscener foran Raufoss-benken. Han mottok ballen, og benyttet sitt fantastiske driv til å komme seg fri. Med høyrefoten plasserte han inn 2-1 og tre poeng for Raufoss.