Har fått trua tilbake

Etter noen år med diverse langtidsskader har Mia Schjerve Giæver fått en tilnærmet skadefri sesongoppkjøring. Det vises på banen.

Annonse:

På 15 seriekamper har Schjerve Giæver scoret 10 ganger. Etter ferien har hun tre mål på to kamper, begge fulltrefferne mot Lyn 2 og det avgjørende målet i 2-1 seieren på hjemmebane mot Ull/Kisa.

- Hvis vi trekker fra en lyskestrekk så har årets sesongoppkjøring vært strålende. Det er en stund siden jeg kunne bygge meg opp mot en sesong uten store hindringer. Motivasjonen og gleden over og kunne bidra på banen har derfor vært stor. Jeg har fått tilbake troen på og kunne lykkes. En får muligheten til å prøve og feile og med det fortsette utviklingen som spiller, forteller spissen før hun fortsetter.

- Vi har et trenerteam som har vært positive og tillitsfulle hele veien.  De legger ned en god jobb. De motiverer, inspirerer og får fram det beste i oss. Vi har nå et godt organisert lag som både kan overraske og være vonde å møte for enhver motstander, sier Mia Schjerve Giæver før søndagens bortekamp mot Stabæk 2 på Nadderud. Et Stabæk-lag som ligger på nedre halvdel av tabellen, sånn akkurat rundt nedryksstreken.

Våre jenter derimot ligger fortsatt strålende an med tanke på muligheten for kvalifiseringsspill for en plass i 1. divisjon.  Vi har 30 poeng på 13 kamper. Frigg på plassen bak kan - hvis de vinner sine to hengekamper - komme opp på 26.

- De siste to årene har det vært god kontinuitet i både spillergruppa og i treningsarbeidet. Det har vært mye fokus på småbanespill med høy intensitet både offensivt og defensivt. Miljøet er godt, vi føler oss trygge på hverandre og vi jobber mot et felles mål, nemlig å vinne 2. divisjon, sier Mia Schjerve Giæver.

Annonse fra Obos-ligaen: